Batran lovit pe trecerea de pietoni, barbat ranit dupa ce a cazut dintr-un tractor, beat si fara permis la volan

Politistii rutieri baimareni efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie, ca urmare a continuarii investigatiilor efectuate cu privire la un accident comis pe raza municipiului in cursul saptamanii trecute.
In fapt, la data de 5 martie, Biroul Rutier Baia Mare a fost sesizat despre faptul ca, pe strada Gheorghe Sincai, s-a produs un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane, iar conducatorul auto implicat in accident a parasit locul faptei.
La fata locului, politistii au identificat victima, un barbat de 80 de ani, care a declarat ca, in timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator, a fost acrosat de catre un autoturism albastru. Barbatului i-au fost acordate ingrijiri medicale de catre un echipaj SMURD sosit la fata locului, dar a refuzat transportul la spital.
In urma activitatilor informativ-operative, la scurt timp de la sesizare, politistii au identificat conducatorul auto implicat in accidentul rutier. Este vorba despre un barbat de 61 de ani din Coas, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Ulterior victima si-a efectuat investigatii medicale, constatandu-se ca prezinta leziuni. Politistii continua cercetarile.

Aseara, la ora 19:20, pe D.J. 185, in localitatea Petrova, a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima. In urma deplasarii la fata locului, politistii au constatat ca, in timp ce conducea un atelaj hipo, pe fondul schimbarii directiei de mers spre dreapta si a lovirii unui mal de pamant, conducatorul acesteia se dezechilibreaza si cade din caruta pe partea carosabila.
Este vorba despre un barbat de 79 de ani din localitate, care a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus, unde a ramas internat sub supraveghere medicala. Din cauza leziunilor suferite, conducatorul atelajului nu a putut fi testat alcoolscopic, fiindu-i recoltata o mostra biologica de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Infractiuni rutiere constatate de politisti

Ieri, 11 martie, la ora 16.50, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus au identificat pe D.C. 33, in localitatea Trestia, din comuna Cernesti, un barbat care conducea un tractor, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, marca Drager, test nr. 144, care a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata verificarile efectuate de politisti in bazele de date au relevat faptul ca barbatului i-a fost anulat permisul de conducere din 2014.
In cauza se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Politia continua controalele pe drumurile publice

Ieri, 11 martie, intre orele 09:30-12:00 politistii rutieri din Cavnic, impreuna cu reprezentantii R.A.R. Maramures, au executat o actiune pe raza de competenta, pentru controlul starii tehnice a autovehiculelor aflate in circulatie si pentru verificarea respectarii normelor rutiere de catre participantii la trafic.
S-au constat nereguli in cazul a sase conducatori auto, care au fost sanctionati contraventional, iar in doua cazuri au fost ridicate certificatele de inmatriculare.

Haos la sighet – 16 romani escortati de politie nu se stie unde vor fi carantinati
Citeste
S-au instalat corturi pentru trierea romanilor care vin din italia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.