Bataie in trafic, intre doua soferite, pe strada Victoriei

SCANDAL IN BAIA MARE Un incident totalmente atipic a avut loc in urma cu aproximativ cinci minute , pe strada Victoriei din Baia Mare, intre RFN si Facultatea de Litere.

Pe fondul aglomeratiei si neatentiei, doua autoturisme au intrat in coliziune. In ambele masini s-au aflat doua soferite. Din fericire, nu a fost vorba decat despre o tamponare, insa nu acesta este subiectul stirii. Imediat dupa impact, una dintre soferite s-a dat jos din masina pe care o conducea si s-a indreptat catre celalalt autoturism avariat. Nu a stat mult pe ganduri si s-a repezit asupra celeilalte soferite.

Cele doua femei au uitat ca sunt reprezentantele sexului frumos ori ca e Postul Craciunului si trebuie sa fim mai buni si au inceput sa masoare darnicia in pumni si palme. La un moment dat, un barbat a intervenit si le-a despartit pe cele doua femei implicate in scandal. Totul a fost filmat de un participant la trafic, martor la "cat fight"-ul din trafic.

 

Sursa: BaiaMare24.ro

Exclusiv / cat fight de baia mare – doua soferite si-au impartit pumni pe strada victoriei, dupa ce si-au lovit masinile
Citeste
Schimbare la varf in ISJ. Cine este noul Inspector General
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.