Bataie generala intre doi politisti si mai multi salajeni

Bataie generala intre doi politisti si mai multi localnici din Salaj, in cursul zilei de joi. "Sa iti fie rusine, obraznicule, femeia are 90 de ani. Am filmat. Ati dat cu pumnii si cu picioarele? Ati dat", a se aude spunand un barbat, pe imaginile filmate de un martor.

Din primele informatii, scandalul a pornit de la faptul ca unii localnici ar fi refuzat sa se legitimeze, la cererea agentilor. Spiritele s-au aprins rapid, iar de aici si pana la un mic razboi in mijlocul strazii a mai fost doar un pas.

Totul s-a intamplat in zilele trecute, intr-o un sat din judetul Salaj, cel mai probabil in localitatea Somes Odorhei.

Lucratorii Postului de Politie au fost solicitati sa intervina la un conflict intre mai multi tineri din cartierul de rromi.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au incercat sa isi faca datoria. Au incercat sa identifice persoanele implicate in conflict, dar suspectii ar fi refuzat sa se legitimeze.

Pe imaginile postate pe Facebook se poate observa cum cei doi politisti incearca sa retina doi indivizi, intr-un vacarm general. Dupa cateva secunde, un barbat reuseste sa scape din mainile agentului, moment in care se dezlantuie haosul.

Omul legii a fugit in urmarirea lui, golind spray-ul lacrimogen. Fugarul a incercat sa riposteze cu pumnii, fara a nimeni tinta, dupa care a fost din nou retinut.

"Noi am aplicat o masura tactica politieneasca"

La un moment dat, agentii, ramasi fara gaz, s-au repliat langa masina de politie, pentru a-si face provizii. Dupa doar cateva secunde, un alt tub de spray lacrimogen a fost golit in capul unui barbat care statea cu spatele la politisti.

In cele din urma, la protestul oamenilor, spiritele s-au mai calmat.

"Sa va fie rusine ce faceti, e bine sa dati cu spray in copii mici, femei si batrani? Obraznici ce sunteti, sunt femei batrane, mai nerusinatilor. Mergeti si luati hotii nu oamenii care trec pe drum!", se aude pe filmarea postata pe Facebook. 

"Noi am aplicat o masura tactica politieneasca", au replicat agentii.

Sursa text: Observator Antena 1.ro.

Colaborare intre salvamontisti si cei de pe ambulanta pentru salvarea unei femei cu probleme la coloana
Citeste
Fotbalul este cel mai romantic sport! Ce a facut un fotbalist roman din Italia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.