Bataie generala cu bate, pumni si picioare in centrul municipiului sighetu marmatiei

Incident socant petrecut in centrul municipiului Sighetu Marmatiei. Mai multe persoane, barbati si femei, s-au batut in strada, folosindu-se inclusiv o bata telescopica. Nu au lipsit loviturile de pumni si picioare, care au "curs" din belsug.

Conform IPJ Maramures, incidentul s-a petrecut acum doua saptamani , insa imaginile video surprinse cu telefonul mobil au fost facute publice abia astazi.

La momentul respectiv politistii s-au sesizat din oficiu pentru tulburarea linistii si ordinii publice. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca in incident au fost implicati trei barbati si doua femei.

Cum nimeni nu a depus plangere pentru loviri si alte violente si nu s-a prezentat nimeni la spital politistii s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

Comunicat IPJ Maramures

Dupa o saptamana in noaptea de 21/22 septembrie 2019, a avut loc un alt scandal in zona, in urma caruia un suspect a fost retinut pentru 24 de ore. Asta dupa ce, de aceasta data, victima a depus plangere impotriva agresorului.

"In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02.40, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca in fata unui local public de pe strada Iuliu Maniu a avut loc o agresiune.

La fata locului a fost identificat un tanar domiciliat in Sapanta, care prezenta leziuni si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Acesta le-a precizat politistilor ca a fost lovit de catre o persoana necunoscuta.

La scurt timp, investigatiile politistilor au dus la identificarea agresorului – un tanar de 20 de ani, din Sighetu Marmatiei, care in baza probatoriului administrat a fost retinut pentru 24 de ore. In cursul zilei de azi acesta urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In cauza s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente" se precizeaza in comunicatul IPJ Maramures.

Victorie fara emotii pentru "zimbri"
Citeste
Bataie generala in mijlocul strazii, la Sighet
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.