BATAIE DE JOC: Elevii si profesorii din Poienile de Sub Munte au "chiulit" de la scoala ONLINE. SDEE Transilvania i-a lasat FARA CURENT


Electrica Distributie isi bate joc pur si simplu de locuitorii comunei Poienile de Sub Munte! Parintii a zeci de elevi din zona sunt pur si simplu revoltati de faptul ca odraslele lor s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a se pregati de scoala. Online fireste! Doar ca la ora 8.00 au ramas fara energie electrica.

E drept, societatea anunta pe pagina de internet ca efectueaza lucrari neprogramate. Doar ca oamenii nu stau sa caute pe internet ca societatea face lucrari in zona.

Administratia publica locala a recunoscut faptul ca doua zile la rand elevii din Poienile de Sub Munte au fost in vacanta "fortata" din cauza lipsei energiei electrice.

"Prin prezenta va sesizam faptul ca intreruperile neprogramate de furnizarre a energiei electrice, unele chiar in aceleasi intervale orare si zile consecutive, cum sunt cazurile din 18-19 noiembrie 2020 (cazul din data de 19.11.2020 a depasit intervalul orar afisat cu peste doua ore), perturba activitatea agentilor economici si a institutiilor publice. Insa cea mai mare problema este faptul ca fac imposibila derularea activitatilor cadrelor didactice si a elevilor, care in contextul pandemiei efectueaza cursuri online. Intreruperea energiei electrice duce si la nefunctionarea retelelor de telefonie mobila, retele pe care o parte din elevi se bazeaza pentru efectuarea orelor.

Va solicitam ca toate intreruperile care afecteaza UAT Poienile de Sub Munte sa fie programate cu cel putin 10 zile inainte si anuntate pe adresa de email a primariei, exceptand cazurile de forta majora, astfel incat elevii impreuna cu cadrele didactice sa poata sa-si programeze cursurile in asa fel incat sa nu existe situatii in care s-au pierdut ore sau nu se pot prezenta la anumite teste sau examene, toate acestea fiind efectuate EXCLUSIV ONLINE!"

Comenteaza cu Facebook

Articolul BATAIE DE JOC: Elevii si profesorii din Poienile de Sub Munte au "chiulit" de la scoala ONLINE. SDEE Transilvania i-a lasat FARA CURENT apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Doliu in Baia Mare: S-a stins din viata primul lider al CSNLR Maramures, Dumitru Corzan. Suferea de o afectiune extrem de grava (FOTO)
Citeste
Autoturism furat din Germania, in valoare de peste 120.000 de lei, recuperat de proprietar cu ajutorul politistilor de frontiera
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.