Bataie de joc de Luminatie, la cimitirul Horea din Baia Mare

VOCEA CITITORILOR Un nou caz revoltator semnalat de catre cititorii ActualMM. De Luminatie, baimarenii veniti sa le aduca omagii celor dragi care nu mai sunt printre noi, la cimitirul Horea 1 din zona Pietei Izvoare, au avut parte de un soc.

Mai multe morminte au fost pur si simplu batjocorite de catre angajatii care se ocupa de curatenia din cimitir. Mai multe morminte nici nu se vad de mormanele de gunoaie si frunze uscate stranse peste ele.

"Vi se pare normal sa arate mormantul bunicului meu asa? Nu demult am venit la cimitir si l-am curatat, iar acum gasesc peste el un morman de gunoaie si frunze, stranse in batjocura? Pentru ce platim taxa anuala de curatenie? Nimeni nu isi asuma responsabilitatea! Sunt mai multe morminte asa… va atasez poze. Sa isi bati joc de morti acum, de Luminatie…", a fost mesajul cititorului nostru.

*Daca aveti informatii sau ati surprins imagini care pot deveni stire, puteti sa ni le trimiteti pe adresa de e-mail [email protected] sau pe paginile de Facebook ActualMM.ro si Actualmm Stiri.

ActualMM

Trei pusti de 14,15 si 16 ani, au iesit la plimbare cu masina
Citeste
Politistii din Viseu de Sus au intervenit ieri la doua accidente de circulatie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.