BATAIE DE JOC! AU CARANTINAT CE AU VRUT EI! DEMISIA INCOMPETENtILOR! Instituire carantina zonala pentru localitatile Tautii Magheraus si Sacalaseni

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures aduce la cunostinta cetatenilor, avand in vedere valoarea ratei de infectare peste limita de alerta, ca incepand de astazi, 10 noiembrie a.c., de la ora 17.00, se va institui in baza Ordinelor Sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Secretar de Stat, dr. Raed Arafat, masura de carantinare zonala pentru localitatile Tautii Magheraus si Sacalaseni (fara satele apartinatoare).

Masurile care vor fi stabilite si care vor aplicate pentru prevenirea si limitarea infectiei cu noul Coronavirus, vor intra in vigoare de la ora 17.00, pentru o perioada de 14 zile.

Acestea, dar si modelul Declaratiei pe proprie raspundere pentru circulatia persoanelor in timpul zilei vor fi comunicate opiniei publice.

Articolul BATAIE DE JOC! AU CARANTINAT CE AU VRUT EI! DEMISIA INCOMPETENtILOR! Instituire carantina zonala pentru localitatile Tautii Magheraus si Sacalaseni apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Medicul care a prezis in 2017 pandemia de COVID-19 spune ca ne paste un nou dezastru in 2021
Citeste
Localitatile Tautii Magheraus si Sacalaseni intra in CARANTINA zonala din aceasta dupa-amiaza!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.