Barbatul ucis la viseu de sus condus pe ultimul drum

Site-urile www.vasiledale.ro si baiamare24.ro v-a prezentat in exclusivitate oribila crima petrecuta in noaptea de 3/4 ianuarie 2020 in orasul Viseu de Sus . V-am tinut la curent pas cu pas despre mersul anchetei, despre modul in care a fost prins criminalul si v-am prezentat in premiera detaliile socante ale crimei care a ingrozit o tara intreaga la inceput de an.

Drama copilasilor ramasi orfani

Ieri barbatul in varsta de 41 ani a fost condus de cei doi copilasi minori, de rude dar si de vecini, pe ultimul drum. Preotul Dunca a fost cel care a oficiat slujba de inmormantare.

"A fost casatorit timp de 13 ani, iar de 5 ani a ramas vaduv. Acum sapte ani i-a murit mama, acum 5 ani i-a murit sotia, iar acum 4 ani i-a murit tatal. Ieri a fost el condus pe ultimul drum, dupa ce a fost ucis. A lasat doi copii minori orfani in voia sortii. Un baiat de 17 ani si o fata de 16 ani. Astazi au venit cei de la Asistenta Sociala la ei sa vedem cum sa facem sa ii putem ajuta " ne-au transmis rudele barbatului ucis.

"Va multumim din suflet pentru ca ati prezentat cazul atat de prompt. Am inteles ca ar fi fost atras in capcana in casa aceea iar vinovatul nu ar fi doar unul. Era casa unui prieten" sustin rudele.

Suspectul in custodia medicilor

De cealalta parte, principalul suspect al crimei, Razvan C. este in custudia medicilor de la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei.

Acestia urmeaza sa stabileasca daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei, pentru ca, ulterior procurorii sa il poata prezenta in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

CITESTE SI:

Retinut dupa ce a comis opt furturi
Citeste
8 ianuarie. 147 de ani de la nasterea lui Iuliu Maniu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.