Barbatul din viseu de sus care si-a batut concubina fracturandu-i coastele a fost arestat preventiv

"Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 3/DL/22.01.2019, pronuntata in dosarul nr. 97/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pe o durata de 30 zile, de la 22 ianuarie 2019 pana la 20 februarie 2019, inclusiv, a inculpatului S.G.D., in varsta de 20 de ani, fara antecedente penale, domiciliat in loc. Viseu de Sus, cercetat pentru tentativa la infractiunea de omor, fapta prevazuta de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 si 2 Cod penal.


Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, in noaptea de 26 spre 27 decembrie 2018, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, i-a aplicat concubinei sale in varsta de 39 de ani, mai multe lovituri in zona fetei si in zona toracica, cauzandu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 30-45 zile de ingrijiri medicale si i-au pus in primejdie viata, aceasta prezentand fracturi costale multiple, cu pneumotorax bilateral drenat.
Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac, transmite Tribunalul Maramures.

Un tanar din coltau depistat de politisti la scurt timp dupa ce a comis un furt din locuinta
Citeste
Arestat preventiv dupa ce aproape si-a ucis in bataie iubita
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.