Barbatul din targu lapus a fost gasit in alba, ascuns in scobitura unei stanci din muntii apuseni

Un barbat din Maramures dat disparut, la inceputul lunii, de catre familie a fost gasit in Alba, ascuns in scobitura unei stanci din Muntii Apuseni, la o distanta de aproximativ 15 metri de un drum national, a informat vineri Inspectoratul de Politie Judetean Alba.

Potrivit sursei citate, in timp ce patrulau, joi seara, pe DN75, la iesirea din comuna Albac spre Scarisoara, politisti ai Sectiei 9 Politie Rurala Campeni au observat, la o distanta de aproximativ 15 metri de sosea, in scobitura unei stanci, o persoana a carei prezenta in zona nu era justificata.

"Barbatul era incoerent in vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare si intr-o stare de sanatate destul de precara. Barbatul a fost condus la spital, iar politistii au demarat activitatile in vederea identificarii lui", transmite IPJ Alba.

In urma cercetarilor efectuate s-a reusit stabilirea identitatii acestuia, fiind vorba de un barbat in varsta de 54 de ani, din Targu Lapus, judetul Maramures, care era dat in urmarire, la nivel national, dupa ce a disparut de la domiciliu, in data de 4 noiembrie.

Potrivit politiei barbatul va fi incredintat familiei.

Citeste si

FOC DE ARTIFICII: petardele va pot pune in pericol si sanatatea si libertatea!
Citeste
Cercetat pentru furt calificat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.