Barbatul care si-a ucis fosta iubita sub ochii copiilor a fost arestat preventiv

Tribunalul Maramures aduce la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 16/DL/22.03.2019, pronuntata in dosarul nr. 535/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 22 martie 2019 si pana la data de 20 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului G.V.I., in varsta de 34 de ani, domiciliat in judetul Timis, fara antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de omor, prevazute de art. 188 alin. 1 din Codul penal.

Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, la data de 21.03.2019, in jurul orelor 06:30, aflandu-se in locuinta fostei sale concubine din Municipiul Sighetu Marmatiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu doua cutite, multiple lovituri in zona gatului, toracelui si bratelor, cauzandu-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

Inculpatul nu a contestat hotararea Tribunalului Maramures.

Citeste si

DEZVALUIRI SOC IN CAZUL CRIMEI DE LA SIGHET: Timp de doua luni procurorii sigheteni nu au fost in stare sa dea un numar unic la un dosar in care victima a fost batuta

Citeste si

TRAGEDIA DE LA SIGHET: Femeia i-ar fi spus criminalului ca nu este tatal biologic al unui copil

 

Citeste si

CRIMA SIGHET: Calaul Cristinei avea ordin de restrictie. Judecatorii au refuzat cererea femeii ca barbatul sa predea brisca la politiei!

Citeste si

EXCLUSIVITATE – Vezi cine este calaul si cine este femeia ucisa la Sighetu Marmatiei. Doi copilasi au ramas ai nimanui

Citeste si

ACTUALIZARE 4 / INCIDENT SOCANT IN SIGHETU MARMATIEI: Un barbat si-a injunghiat fosta partenera de viata. Femeia a murit pe masa de operatie

Baimarean arestat preventiv pentru trafic de droguri
Citeste
Capturi impresionante de tigari de contrabanda la frontiera de nord
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.