Barbatul agresat era inarmat cu o secure

Sambata v-am prezentat in EXCLUSIVITATE cazul petrecut vineri noaptea in centrul orasului Borsa. Politia a trimis astazi un punct de vedere referitor la acest incident. Intre timp, noi am intrat in posesia unei fotografii cu securea cu care era inarmat barbatul care a reclamat faptul ca a fost agresat.

Comunicat IPJ Maramures

Vineri seara la ora 23.32, politistii din Borsa au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 despre faptul ca, in locul numit "Podul Cislei" din localitate, are loc o agresiune.

La fata locului a fost identificat un barbat de 39 de ani care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, se manifesta agresiv si avea asupra sa un topor.

Barbatul a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre alte trei persoane care i-au pulverizat spray iritant lacrimogen in zona fetei si l-au lovit cu o sticla de la bere in zona capului.

Politistii au identificat doua din cele trei persoane, respectiv doi borseni de 27 si 40 de ani, fiind efectuate cercetari si pentru identificarea celui de-al treilea barbat implicat. Victima a fost transportata la spital si a ramas internata sub supraveghere medicala.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea oridinii si linistii publice. In functie de constatarea medico-legala se va face incadrarea juridica a faptei, urmand a se lua masuri legale fata de toti paticipantii la eveniment.

CITESTE SI:

Ion Pop, directorul general al Urbis SA, si-a dat demisia. Angajatii societatii au renuntat la proteste, circulatia mijloacelor de transport in comun a revenit la normal
Citeste
Evenimente rutier la sighet, cernesti si viseu de sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.