Barbat sprayat si luat pe capota de un bmw sub ochii sotiei si copilului

Incident regretabil pe strada Garii din Baia Mare in seara zilei de vineri, 17 ianuarie.

Un barbat a fost acrosat de un autoturism pe trecerea de pietoni din fata autogarii si apoi tarat pe capota masinii pana in sensul giratoriu.

Conform martorilor, vinovat ar fi soferul unui autoturism BMW inmatriculat in Maramures sau Cluj . Dupa incident, individul a fugit de la fata locului.

A intervenit de urgenta un echipaj al Serviciului de Ambulanta al Judetului Maramures, care a preluat imediat victima si a transportat-o la UPU a Spitalului Judetean Baia Mare.

La fata locului, a sosit un echipaj de criminalistica, ce are in vedere cazul. Asta, mai ales ca una dintre ipoteze este ca pietonul a fost lovit… INTENTIONAT!

ACTUALIZARE

Conform ultimelor informatii incidentul s-a petrecut pe trecerea pentru pietoni. Victima, in stare de ebrietate, traversa strada cu sotia si copilul. Intre acesta si soferul BMW -ului a izbucnit o altercatie. Se pare ca soferul a scos un spray lacrimongen pe care l-a pulverizat spre fata pietonului, dupa ce acesta l-ar fi injurat. Altercatia a continuat, iar soferul BMW ar fi demarat in tromba, lovindu-l pe pieton.

Politistii sustin ca s-a deschis dosar penal pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala, loviri si alte violente si parasirea locului accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Politistii Biroului Rutier Baia Mare s-au deplasat aseara, in jurul orei 22.00, la intersectia bulevardului Traian cu strada Garii, dupa ce au fost sesizati ca un pieton a fost ranit dupa ce a fost acrosat de un autoturism, iar soferul a parasit locul faptei. Victima, un baimarean de 32 de ani, a fost transportat la spital, insa a refuzat acordarea de ingrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat ca acesta era in stare de ebrietate, valoarea indicata fiind de 0.37 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii au intocmit dosar penal si desfasoara activitati specifice in vederea identificarii soferului si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

Tibor Selymes, cooptat director de imagine la echipa de fotbal Minaur Baia Mare
Citeste
Tanara lovita de masina in zona RFN din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.