Barbat ranit dupa ce a fost lovit de un taur

Adaugat in categoria Maramuresul Istoric
barbat-ranit-dupa-ce-a-fost-lovit-de-un-taur.jpg

Inca o interventie pentru salvamontistii maramureseni. De data aceasta, intr-o loc cu acces dificil din zona Valea Viseului, o persoana a fost ranita se pare de un taur.

Potrivit primelor informatii transmise de Salvamont Maramures, persoana sangereaza puternic si din spusele celui care este langa el nu isi poate misca picioarele.
La locului accidentului se deplaseaza o echipa Salvamont Maramures – formatia Viseu – impreuna cu un echipaj SMURD cu un autovehicul de teren.

Actualizare

Pompierii din Viseu de Sus impreuna cu salvamontistii au intervenit aseara pentru acordarea primului ajutor unui barbat in varsta de 78 ani, lovit de taur, zona Valea Morii din Viseu de Sus. Din cauza drumului greu accesibil s au parcurs circa 3 km pe jos. Persoana a fost preluata si transportata la spital.

Se va desfasura la Baia Mare intalnirea nationala a Reuniunii Mariane
Citeste
o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-1.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-2.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-3.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-4.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-5.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-6.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-7.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-8.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-9.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-10.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-11.jpg o-ora-au-taiat-pompierii-masina-pentru-a-salva-viata-unui-barbat-incarcerat-pe-vasile-lucaciu-langa-pompieri-12.jpg
O ora au taiat pompierii masina pentru a salva viata unui barbat incarcerat pe vasile lucaciu langa pompieri
Citeste