Barbat pe jumatate dezbracat, gasit mort la fostul strand municipal

CADAVRU LA STRANDUL DIN BAIA MARE   Cu toate ca pe buletinul informativ al IPJ Maramures nu se regaseste cazul pe care vi-l prezentam in randurile urmatoare, in urma cu cateva zile, la fostul strand municipal, un barbat a murit.

Descoperirea socanta a avut loc in urma cu doua zile. Cadavrul unui barbat de aproximativ 29 de ani a fost gasit, pe jumatate dezbracat, in incinta fostului strand municipal din Baia Mare. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat imediat la morga Spitalului Judetean din oras, pentru stabilirea cauzei mortii acestuia.

In urma examinarii medicilor legisti, s-a constatat ca barbatul decedat nu fusese victima vreunei infractiuni. Pe corpul acestuia nu s-au gasit urme de violenta, iar in locul unde a fost descoperit nu au fost gasite semne cum ca barbatul ar fi fost insotit de alte persoane. Potrivit surselor ActualMM, cauza mortii acestuia ar fi fost o afectiune denumita miocardoscleroza, mai exact insuficienta cardiorespiratorie acuta.

Cine este barbatul

Mihai Dacher, sau "Myiagi" locuia in cartierul Grivitei din Baia Mare. Nu era angajat nicaieri, insa mai muncea pentru unii vecini pentru cativa lei. Potrivit celor care in cunosteau, tanarul cazuse de multa vreme in patima bauturii, astfel ca majoritatea banilor de care facea rost erau cheltuiti pe alcool.

"Nu a fost un om rau. Nu l-am vazut niciodata cersind sau cerand cuiva bani. Mai strangea el iarba pe la cate un vecin sau ducea gunoiul, primea cativa zeci de lei si mergea sa bea. Era beat de dimineata pana seara. Pacat de el ca era tanar. Nu stiu cum a ajuns el acolo la strand, mi se pare tare ciudat, nu l-am vazut vreodata sa mearga in zona aia. Mai statea sa bea acasa, ca avea casa, dar nu sa mearga in strand", a declarat unul dintre cunoscutii lui Mihai pentru ActualMM.ro

Mihai va fi inmormantat crestineste joi, 5 martie, incepand cu ora 12:00, la cimitirul Horea 2 din Baia Mare.

ActualMM

Joia tineretului
Citeste
Handbal masculin. Saptamana cu doua derby-uri de foc pentru CS Minaur Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.