Barbat inselat de un valutist la colt de strada

Schimbul valutar de la coltul strazii, in schimbul unui profit mai mare, va poate transforma in victime. Sambata, 17 august, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag au fost sesizati de catre un barbat de 64 de ani cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile o persoana necunoscuta l-a inselat in urma unui schimb valutar.

Primele verificari au relevat ca in timp ce se afla in fata unui centru comercial din Ocna Sugatag, barbatul a fost de acord sa-i schimbe unui necunoscut suma de 1 200 euro. Sub pretextul ca doreste bancnote mai mici, barbatul necunoscut si-a cerut euro inapoi, restituind leii. La scurt timp dupa ce necunoscutul a plecat, barbatul si-a dat sema ca a primit cu 1 400 de lei mai putin decat suma pe care a dat-o.
Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune si continua cercetarile in vederea identificarii autorului si recuperarii prejudiciului.

Nu acceptati astfel de propuneri, mai ales atunci cand vin din partea unor necunoscuti! In scopul prevenirii victimizarii recomandam ca astfel de tranzactii sa se efectueze la banci si la casele de schimb valutare. Nu cumparati valuta de la persoane neautorizate intrucat poate fi falsa. In cazul in care ati fost inselati sesizati de indata politia incercand sa comunicati cat mai multe semnalmente ale autorilor!

A fost surprins in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-o masina
Citeste
DEPUTAT DR. VIORICA CHERECHES: "De doi ani, politicile de sanatate ale Guvernului asumate de ministrul Sanatatii se dovedesc un esec"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.