Barbat grav accidentat in timp ce taia copaci in zona Boiu Mare. Intervin salvamontistii si elicopterul de la Jibou – ACTUALIZARE

Actiune in derulare a SPJ Salvamont Maramures intr-o zona abrupta, greu accesibila a localitatii Boiu Mare.
Un barbat de 36 de ani. aflat la munca la exploatare material lemnos, a suferit un grav accident cu politraumatisme fiind inconstient in acest moment.
Salvatorii montani care s-au deplasat in zona sunt deja la locul accidentului. A fost solicitat si elicopterul de la POA Jibou, echipaj care are in componenta medic, care a ajuns deja la fata locului.


In acest moment se fac procedurile de prim ajutor si de stabilizare a victimei, iar salvatorii montani incearca sa identifice cea mai buna ruta de evacuare a accidentatului pana la elicopter, desi configuratia terenului este extrem de dificila pentru extractie terestra.

Actualizare – IPJ MARAMIURES

Astazi, 13 septembrie, ora 10.00, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca, in zona numita ,,Pe ciresi" un angajat al unei societati comerciale ar fi suferit un accident de munca.

La fata locului, politistii au stabilit faptul ca, in timp ce un barbat, de 36 de ani, din Oarta de Jos, ar fi taiat un arbore, acesta ar fi cazut peste barbat si l-ar fi accidentat la piciorul drept si la cap.

La fata locului au fost prezente un echipaj al Salvamont Maramures si un echipaj S.M.U.R.D., care au transportat victima cu elicopterul la Spitalul Judetean Baia Mare, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.


VIOLENtA DOMESTICA LA VISEU DE SUS: A incalcat ordinul de protectie si si-a amenintat fosta concubina
Citeste
Parohia greco-catolica ,,Sfanta Cruce" din Baia Mare isi sarbatoreste hramul. Celebrarea va fi transmisa la Radio Maria
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.