Barbat disparut de vineri in zona Baicu – Dragomiresti, cautat de salvamontistii maramureseni. Dupa trei ore de cautari barbatul nu a fost gasit – actualizare

Salvamontistii maramureseni sunt in actiune in acest moment, in zona Maramuresului istoric,dupa ce un apel  venit prin 112 i-a anuntat de disparitia unei persoane in zona Baicu, Dragomiresti. Pornit din zona cantonului silvic de la Baicu, trebuia sa ajunga la stana.
Persoana de sex masculin are 52 ani, fara antecedente medicale, 180 cm, 60 kg, ochi albastri, par saten, imbracat cu bluza de culoare albastru cu dungi, pantaloni trening culoare inchisa, palarie, si incaltaminte sport in picioare. Ultima oara a fost vazut vineri seara la 20.30 in fata cantonului silvic de la zona Baicu si plecand cu caii spre stana la care lucra.
In cautarea barbatului a pornit echipa de prim raspuns a SPJ Salvamont Maramures, Viseu, impreuna cu un echipaj al Politiei Bogdan Voda.

ACTUALIZARE

Echipajul de prim raspuns al SPJ Salvamont Maramures impreuna cu trei echipaje de Politie s-au intors dupa aproape trei ore de cautari fara succes la stanele de pe valea Baicului in localitatea Dragomiresti. Din pacate persoana disparuta nu e nicaieri.
A fost solicitata interventia elicopterului pentru un survol in zona extrem de vasta in care se presupune ca se afla disparutul.

FOTO ARHIVA

Si-a batut mama, acum baimareanul de 24 de ani este retinut pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti si ultraj
Citeste
In Maramures: Aproape 1.000 de sanctiuni aplicate de politistii in prima saptamana de toamna
Citeste
Articol preluat de pe emm.ro. Citeste tot articolul aici.