Barbat din viseu de sus lasat fara bolidul luxos de 40

Un barbat din Maramures a fost lasat fara bolidul luxos de 40.000 de euro, ziua-n amiaza mare, pe strada. S-a ales si cu dosar penal, dupa un control de rutina la Viseul de Sus.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au depistat in trafic un cetatean roman care conducea un autoturism marca Range Rover, in valoare de 40.000 de euro, cautat de catre autoritatile italiene.

In data de 14 februarie a.c., la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Viseul de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, s-a declansat o actiune pe linia combaterii traficului international de autoturisme furate.

Astfel, in jurul orei 07.30, a fost identificat si oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii Viseu de Sus, un autoturism marca Range Rover, inmatriculat in Italia, condus de cetateanul roman D.T., in varsta de 38 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat, soferul nu a putut prezenta documentele autoturismului, fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari in bazele de date, ocazie cu care au constatat ca masina figureaza ca fiind bun pentru confiscare, alerta emisa de autoritatile din Italia la inceputul lunii februarie a.c.

Autoturismul, in valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar persoana in cauza este cercetata de politistii de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire.

Scoala mamei" continua la spitalul judetean din baia mare
Citeste
Persoana gasita fara suflare in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.