Barbat din vaslui injunghiat de 5 ori cu un cutit la poienile de sub munte de un tanar de 18 ani

Un caz infiorator s-a petrecut aseara intr-o anexa din catunul Cosnea, comuna Poienile de Sub Munte. Dupa ce au consumat bauturi alcoolice, intre un barbat din judetul Vaslui si mai multi localnici si amici de pahar a izbucnit un scandal.

De la cuvinte grele s-a ajuns la fapte si mai grave. Unul dintre localnici ar fi scos un cutit si l-a injunghiat de 5 ori pe barbatul din Vaslui.

Din fericire, leziunile suferite nu au fost atat de grave astfel ca dupa acest incident lucrurile s-au calmat.

Astazi dimineata insa barbatul care a comis agresiunea l-a urcat pe vasluian in masina si l-a transportat la Centrul Primiri Urgente a unitatii medicale din Poienile de Sub Munte. Medicul de garda a cerut un echipaj medical al ambulantei, care l-a transportat la Spitalul Orasenesc din Viseu de Sus.

Politistii au intrat pe fir si asteapta concluziile medico-legale pentru a stabili incadrarea faptei.

Actualizare

"Politistii au fost sesizati telefonic de un localnic ieri dimineata ca in noaptea de 14 spre 15 decembrie a avut loc un conflict spontan intr-o anexa din catunul Cosnea, in urma careia un barbat de 36 de ani din Vaslui a suferit vatamari corporale. Politistii Sectiei 4 Leordina s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca cele sesizate se confirma, victima fiind transportata la Spitalul din Viseu de Sus. In urma examinarii medicale acesta nu a necesitat internare. Pe numele unui tanar de 18 ani s-a deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente", a declarat Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.

Unde vor fi amplasate aparatele radar luni, 16 decembrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe doua strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.