Barbat depistat la volan cu o concentratie alcoolica de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, un altul s-a rasturnat cu masina pe camp

Ieri, 07 aprilie, politistii din Borsa au fost din nou prezenti pe drumurile publice, atat pentru a verifica daca sunt respectate prevederile Ordonantelor Militare cat si pentru a-i depista si lua masuri fata de cei care comit infractiuni rutiere.
Astfel, in jurul orei 15.00, politistii au oprit pentru control un autovehicul condus pe strada Libertatii. In urma verificarilor, politistii au identificat soferul ca fiind un barbat de 64 de ani din oras.
Deoarece emana halena alcoolica, acesta a fost test cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 1,01 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Borsa unde i s-au recoltat probe biologice de sange.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, urmand a fi dispuse masuri legale.

Un tanar s-a rasturnat cu autoturismul pe camp

Azi noapte, in jurul orei 02.00, politistii din Targu Lapus au intervenit la un accident rutier produs de un sofer care circula pe directia Carpinis – Berinta. Ajunsi la fata locului, politistii au identificat un tanar de 19 ani din Berinta.
In urma verificarilor politistii au stabilit ca pe fondul vitezei, tanarul a pierdut controlul volanului si a parasit carosabilul, rasturnandu-se pe camp. In urma impactului a rezultat ranirea usoara a soferului. Acesta emana halena alcoolica, insa datorita leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Banuiti de furtul a unor unelte, lemne si alcool, identificati de politisti
Citeste
Maramuresul stagneaza la sub 50 de cazuri. Vezi situatia in Romania si in lume
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.