Barbat decedat gasit intr-o masina, in spatele unui bloc din baia mare

Un barbat de circa 60 de ani a fost gasit in aceasta dimineata decedat intr-o masina inmatriculata in strainatate in parcarea unor blocuri din Baia Mare. La fata locului se afla amblunata, echipaje de politie si jandarmi. Se asteapta criminalistii pentru cercetari.

Nu se cunoaste cauza mortii barbatului: crima? sinucidere? moarte naturala?

Actualizare

Potrivit ultimelor informatii barbatul de 60 de ani locuia de 3 ani intr-o masina deoarece sotia a divortat de el si a ramas pe drumuri.
Vecinii il ajutau cu mancare. Aseara omul era bine, a spus doar ca il doare maseaua. A mers cu un vecin la farmacie, apoi s-a pus la somn. Dimineata a fost gasit de vecinul care este si proprietarul masinii

Actualizare 2 – IPJ Maramures

Politistii au intervenit pe strada Progresului din Baia Mare dupa ce au fost sesizati ca intr-un autoturism se afla o persoana, posibil decedata.

Personalul medical prezent la fata locului a constatat decesul barbatului. Politistii au stabilit ca este vorba despre un barbat de 60 de ani, iar la examinarea exterioara a cadavrului nu au fost constatate urme de violenta.

Barbatul decedat a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii. Pana in acest moment nu exista suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

Crucea Rosie recruteaza influenceri pentru a combate dezinformarea cu privire la noul coronavirus
Citeste
Incendiu la o ghereta de pe v
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.