Barbat de 53 de ani, depistat in trafic de politisti in timp ce conducea cu alcoolemie

Ieri, ora 19.05, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza comunei Coroieni, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, au depistat in trafic un autoturism condus de catre un barbat in varsta de 53 de ani din Vima Mica. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat faptul ca barbatul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Actiuni desfasurate de politistii maramureseni

Politistii desfasoara frecvent actiuni de monitorizare a traficului rutier, atat pentru prevenirea unor evenimente nedorite cat si pentru sanctionarea participantilor la trafic care incalca normele rutiere. Ieri, politistii din Baia Sprie, Dragomiresti si ai Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda au desfasurat actiuni similare, iar in urma neregulilor constatate au aplicat 22 de sanctiuni pentru pietoni si conducatorii auto, in valoare aproximativ 18.000 de lei.
Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti in trafic, pentru eliminarea oricarei posibilitati de producere a unui eveniment neplacut si primirea unor sanctiuni aplicate de catre politisti, va reamintim ca este necesara adoptarea unui comportament cat mai disciplinat in trafic.

Meteo Maramures: Tendinta de incalzire in urmatoarele zile, in judet; Cum va fi pana de Florii
Citeste
Mesajul inspectorului Sef al inspectoratului judetean de jandarmi maramures adresat cu ocazia aniversarii a 170 de ani de la infiintarea jandarmeriei romane
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.