Barbat condamnat la inchisoare, prins dupa ce a facut un accident cu o masina furata

Adaugat in categoria National
barbat-condamnat-la-inchisoare-prins-dupa-ce-a-facut-un-accident-cu-o-masina-furata.jpg

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Cluj in colaborate cu politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Baciu au identificat si retinut, in aceasta dimineata, un barbat de 28 de ani din comuna Taga, judetul Cluj.

Barbatul are mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru o perioada de 3 ani si 219 zile, fiind condamnat de magistratii Judecatoriei Cluj-Napoca.

Acesta este banuit ca in noaptea de 31.05/01.06, ar fi sustras o autoutilitara din incinta unei spalatorii auto din municipiul Cluj-Napoca si ar fi condus-o pana in judetul Maramures unde ar fi fost implicat intr-un eveniment rutier cu pagube materiale, abandonand masina.

Barbatul este cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de furt in scop de folosinta.

ingerii-sunt-printre-noi.jpg
Ingerii sunt printre noi
Citeste
argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie.jpg argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie-1.jpg argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie-2.jpg argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie-3.jpg argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie-4.jpg argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie-5.jpg argint-si-bronz-pentru-sportivii-maramureseni-de-la-css-baia-sprie-6.jpg
Argint si bronz pentru sportivii maramureseni de la CSS Baia Sprie
Citeste