Barbat care a incendiat un autoturism in curtea unei firme, identificat la scurt timp de politisti

Joi, 16 ianuarie, la ora 01.56, un barbat a sesizat politia prin SNAUAU 112 despre faptul ca autoturismul sau, care era parcat in curtea unei societati comerciale din Sighetu Marmatiei, a fost incendiat.

Alaturi de pompieri, care au intervenit pentru limitarea si stingerea incendiului, la fata locului s-au deplasat politistii din Sighetu Marmatiei care au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere si au demarat activitatile specifice pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incendiul.
In urma verificarilor efectuate cu operativitate, ieri dupa-amiaza politistii de investigatii criminale din municipiu au stabilit ca un barbat de 45 de ani, din Sighetu Marmatiei, este banuit de comiterea infractiunii de distrugere prin incendiere.
Ca urmare a probatoriului administrat, politistii au dispus internarea acestuia la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei in vederea efectuarii unui examen psihiatric privind capacitatea de exercitiu la momentul savarsirii faptei.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei.

Furt de andezit la ocna Sugatag
Citeste
Un al doilea pacient a murit in China din cauza misteriosului virus care provoaca pneumonie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.