Baimarenii s-au luat la bataie pentru mancare

"In fiecare seara, de luni pana vineri de la 18 la 19, punem aici pachete cu mancare pentru cine are nevoie de ajutor. Sunt gratuite. In fiecare pachet: un fel de mancare gatita in aceeasi zi, desert, paine si apa. Toate gatite cu drag si impachetate cu grija pentru igiena. Poti sa iei un pachet pentru tine sau pentru cineva care stii ca are nevoie. Nu trebuie sa intrebi, ne bucuram cand cineva doarme bine, cu stomacul linistit" este mesajul postat pe facebook de un cunoscut antrepenor din Baia Mare.

Laudabil gestul antreprenorului, numai ca oamenii pur si simplu nu pot respecta niste norme legale de a pastra o distanta minima intre ei. Unde nu nici macar bun simt nici nu mai avem ce spune. Asa inteleg baimarenii sa multumeasca unui antreprenor care s-a gandit si la ei in aceste vremuri grele cauzate de virusul COVID-19.

Astazi dupa amiaza zeci de baimareni s-au inghesuit pentru portia gratuita de mancare. Au uitat de tot si de toate. Ba chiar s-au luat bataie. La fata locului au intervenit trei echipaje de politie locala pentru a calma spiritele.

foto realizata ieri 07 aprilie 2020. Totul a decurs normal pana astazi cand baimarenii de etnie rroma au facut un circ imens


Conform CJSU Maramures ce s-a intamplat in afara magazinului, in strada, este in ancheta.

Comenteaza cu Facebook

CJ Maramures, clarificari privind functia de manager al Spitalului Judetean: "Sorina Pintea ocupa acest post prin concurs pe perioada determinata, care expira in toamna acestui an"
Citeste
Incendii violente de padure in intreg judetul maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.