Baimarenii isi adapostesc masinile de frica grindinei

In urma cu putin timp autoritatile au emis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert prin care avertizeaza populatia cu privire la producerea de fenomene meteo extreme.

"Ploi torentiale , vant puternic. Luati masuri de ADAPOSTIRE".

La fel si sistemul DSU prin intermediul aplicatiei a distribuit urmatorul mesaj: COD : PORTOCALIU. Valabil pana la ora 18:00. In zona : Judetul Maramures: Baia Mare, Baia Sprie, Tautii-Magheraus, Copalnic-Manastur, Sisesti, Satulung, Recea, Dumbravita, Cicarlau, Grosi, Ardusat, Sacalaseni, Coltau, Coas;

Se vor semnala : ploi torentiale care vor depasi 35 … 40 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii si mari, vant care trecator va avea aspect de vijelie

NU TOTI BAIMARENII AU FOST AVERTIZATI

 

La scurt timp dupa avertizarea populatiei prin sistemul RO-ALERT baimarenii au invadat paginile de socializare cu capturi ale mesajului. Au fost oameni care au primit mesajul, dar si care nu au primit niciun fel de sms.

 

"Eu locuiesc pe strada Petru Maior din Baia Mare. Nu am primit niciun fel de mesaj de avertizare cu privire la astfel de fenomene meteo extreme. Nici astazi si nici cand a fost furtuna devastatoare de acuma doua saptamani", ne-a scris Flaviu R.

PARCAREA SUBTERANA VIVO LUATA CU ASALT DE BAIMARENI

Imediat dupa ce s-a dat anuntul cu privire strazile din zona mall-ului VIVO pur si simplu s-au blocat. Zeci de baimareni au luat cu asalt parcarea subterana in incercarea de a-si adaposti autoturismele de grindina de medii si mari dimensiuni anuntata!

Alti baimareni s-au oprit in toate benzinariile din Baia Mare, blocandu-le.

Maramureseni premiati la "Raliul medical Transcarpatia-2019"
Citeste
Baimarenii, atentionati sa se adaposteasca. Alerta meteorologica cu grindina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.