Baimarenii, atentionati sa se adaposteasca. Alerta meteorologica cu grindina

ALERTA IN BAIA MARE Baimarenii au primit in urma cu putin timp o avertizare pentru a se adaposti in case si a-si adaposti masinile in urma unui cod portocaliu de furtuni, grindina si ploi torentiale.

Codul portocaliu este valabil intre orele 17:00 si 18:00 si vizeaza ploi torentiale , descarcari electrice si grindina de dimensiuni medii si mari!

ACTUALIZARE

 

Panica pe strazile din Baia Mare dupa alerta meteorologica de furtuni si grindina. Sute de soferi au format coloane intregi pe strazile din oras, in incercarea de a ajunge cat mai repede intr-un loc in care sa se adaposteasca atat ei cat si masinile pe care le detin.

Pierderea rabdarii participantilor la trafic, de frica sa nu fie prinsi de furtuna, a dus la injuraturi, tipete si sicanari. Unii dintre ei s-au adapostit in benzinarii.

Parcarea subterana mall-ului Vivo a fost si ea luata cu asalt de soferii din zona.

Cetatenii se plang pe retelele de socializare de faptul ca nu toti au primit mesajul prin Ro-Alert. Explicatia ar fi ca mesajele se trimit doar persoanelor domiciliate in zonele cu risc mai mare de producere a fenomenelor meteorologice extreme.

"Daca eu stau in alta parte a orasului unde nu e pericol de grindina, dar sunt plecat cu masina intr-un loc unde e, ce fac? Ma trezesc cu parbrizul spart pe drum? Nu se poate asa ceva!", a fost doar unul dintre mesajele cetatenilor nemultumiti.

 

Vom reveni cu amanunte.

 

ActualMM

 

Foto: BaiaMare24.ro

Baimarenii isi adapostesc masinile de frica grindinei
Citeste
ALERTA RO-ALERT in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.