Baimareanul cristian cardos a murit la volanul unei masini desi nu a avut vreodata permis


Un accident tragic a avut loc aseara pe bulevardul Republicii din Baia Mare. O masina marca Audi, scapata de sub control, a iesit de pe drum, a intrat pe trotuar unde a accidentat grav o tanara care se intorcea de la biserica, apoi s-a oprit intr-un stalp.

Soferul autoturismului, un tanar de numai 27 de ani, a fost efectiv aruncat afara din autoturism in impact. Medicii ajunsi la fata locului s-au straduit timp de mai bine de jumatate de ora sa il resusciteze, fara succes insa.

Cine este tanarul decedat in accident


Cristian Cardos avea doar 27 de ani cand viata sa s-a sfarsit brusc. Era cunoscut in comunitatea baimareana ca un tanar muncitor, a carui viata a fost presarata cu nenumarate greutati. Anul trecut, Cristian isi spunea povestea de viata. A ramas pe strazi dupa ce mama sa a decedat. A dormit pe strazi si prin scari de blocuri, insa se mandrea cu faptul ca niciodata nu a furat si nu a facut lucruri care l-ar putea tine treaz noaptea. A mancat ce a putut si cum a putut pana cand mai multi oameni care fac parte dintr-un grup local de Facebook, numit Donatii si cazuri sociale Maramures Baia Mare l-au ajutat. Voia sa munceasca, insa nu putea din cauza ca nu avea o locuinta. Oameni cu suflet i-au gasit imediat acestuia o chirie.

In scurt timp, Cristian a inceput sa se descurce singur. Se pare ca ultimul loc de munca al acestuia ar fi fost la restaurantul Ignis din Centrul Vechi al municipiului. Totul parea sa se schimbe inspre bine pentru Cristian, pana aseara. S-a urcat la volanul masinii fara sa detina permis de conducere si, intr-un moment de neatentie a pierdut controlul volanului si a provocat accidentul in care si-a pierdut viata.

Multi dintre cunoscutii lui Cristian au scris mesaje de condoleante pe retelele de socializare, nici unul dintre cei care il cunosteau neintelegand cum s-a putut intampla asa ceva.

Avusese inca un accident

In urma cu doua saptamani conform surselor noastre tanarul a mai comis un accident de circulatie. Din fericire nu s-a soldat cu victime.

Autoturismul il cumparase de cateva luni de la o persoana din satul Tisa. Audi-ul era scos pe un site la vanzare la finele lunii octombrie 2019. El l-a achizitionat desi nu avea permis de conducere.

Ce spune Politia


"Primele verificari au relevat ca un tanar, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Baia Mare ar fi pierdut controlul directiei de mers, autoturismul a parasit partea carosabila, a acrosat o tanara de 23 de ani care se afla pe trotuar, iar apoi a intrat in coliziune cu un stalp. In urma impactului, tanarul de la volan a fost grav ranit, iar la scurt timp a decedat. Tanara acrosata a fost transportata la spital pentru investigatii medicale. Traficul in zona a fost reluat. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile. Referitor la tanarul decedat in urma accidentului, precizam ca acesta nu detinea permis de conducere si nici nu a detinut vreodata", au declarat politistii maramureseni.

Preluare ActualMM.ro; foto – facebook.com

Campanie de donare de sange demarata de jandarmii maramureseni
Citeste
Aurelian Pavelescu: "Va amintiti 2015 si chemarea migrantilor de Angela Merkel si UE? Acum, Erdogan! Globalistii neo-marxisti sa plateasca!"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.