Baimareanca omorata de o haita de caini in Bucuresti. Era mama unui baietel, lucra ca voluntar si iubea drumetiile montane

Ana Oros Daraban, femeia in varsta de 44 de ani care a fost omorata de o haita de caini in timp ce alerga in zona Lacul Morii, era angajata ca expert in cadrul Directiei de Mediu a Primariei Capitalei. Intre timp, ies la iveala noi detalii in cazul mortii femeii.

Era din Baia Mare, dar locuia in Bucuresti. A absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare si a obtinut doctoratul la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB, iar in prezent urma studii postdoctorale la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, potrivit prezentarii sale publice de pe un cont de socializare. De asemenea, Ana avea un fiu.

Primele persoane audiate in dosarul deschis de anchetatori au fost martorii, respectiv cei care au sunat la numarul unic de urgenta 112 si au anuntat tragedia care a avut loc pe campul de langa Lacul Morii.

Oamenii au povestit ca au vazut trupul femeii si le-au indicat politistilor locul exact. Urmeaza ca in zilele urmatoare sa fie gasiti proprietarii terenului si sa fie audiati atat reprezentanti ai Primariei Sectorului 6, dar si reprezentanti ai Primariei Capitalei sau ASPA.

E foarte important ca anchetatorii sa identifice proprietarul terenului avand in vedere un alt caz tragic, respectiv cel al lui Ionut, copilul ucis de caini in Bucuresti. In acel caz, judecatorii l-au condamnat pe proprietarul terenului la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Ana Oros Daraban a trecut printr-un episod dramatic asemanator si in luna aprilie a anului trecut, atunci cand a fost atacata de caini in aceeasi zona. La acea vreme, tanara a reusit sa scape cu viata, chiar daca a fost transportata de urgenta la spital.

In aceasta dimineata, Ana a iesit la alergat in zona Lacul Morii si, la un moment dat, a ajuns pe un camp din zona, acolo unde a fost atacata de caini. Din nefericire, ranile suferite i-au fost fatale.

EXCLUSIV VIDEO- DECIZIE JUDECATORI: Sefa de post din Barsana arestata preventiv pentru 30 de zile alaturi de alti doi barbati
Citeste
Bunic de 70 de ani, condamnat la inchisoare pentru viol si agresiune sexuala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.