Baimarean ucis in bataie in zona meda

O crima infioratoare a avut loc in zona Meda din Baia Mare. Conform informatiilor confirmate oficial de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures, un baimarean in varsta de 59 de ani a fost omorat de doi indivizi, care, dupa ce l-au lovit cu pumnii si picioarele, l-au si jefuit. Tragicul eveniment a avut loc la sfarsitul saptamanii trecut, pe str. D. Voda.


Victima se plimba cu bicicleta cand doi barbati de etnie roma l-au oprit. Suspectii au inceput sa-l loveasca, barbatul a cazut si s-a lovit la cap, ramanand inconstient.
Trecatorii au sunat la 112, la fata locului ajungand echipaje medicale, iar victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Constantin Opris". Starea sa s-a agravat, iar in cursul serii de duminica a decedat.


Cazul a fost preluat initial de Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare sub aspectul infractiunii de vatamare corporala grava si talharie, cu autori necunoscuti.
Duminica, suspectii au fost identificati, insa datorita survenirii decesului partii vatamate, incadrarea juridica a fost schimbata in infractiunea de lovituri cauzatoare de moarte, iar dosarul de urmarire penala a trecut la procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

"Cei doi au fost identificati in scurt timp, unul dintre ei, un baimarean de 30 de ani a fost arestat preventiv", spune Cecilia Grozavu, purtator de cuvant IPJ Maramures

Unde vor fi amplasate aparatele radar miercuri, 24 iulie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Baimarean de 60 de ani, ucis in bataie in zona Meda
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.