Baimarean prins in flagrant dupa ce a incercat sa fure dintr-o farmacie

Adaugat in categoria 112
Actualizat

RETINUT PENTRU 24 DE ORE  Un baimarean nu a reusit nici sa sustraga medicamente dintr-o farmacie in care intrase prin efractie, nici sa foloseasca telefonul mobil pe care l-a sustras anterior dintr-un local public. A fost prins in flagrant si retinut pentru 24 de ore.

Duminica dimineata, la ora 06.05, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au fost sesizati cu privire la faptul ca echipajul unei firme de paza a prins in flagrant si retinut un barbat care a patruns intr-o farmacie situata pe bulevardul Traian.

Politistii au constatat ca este vorba de un baimarean de 33 de ani. Primele verificari efectuate au relevat ca acesta a patruns prin efractie in farmacie, cu intentia de a sustrage medicamente si unitatea centrala a computerului, insa nu a reusit intrucat s-a declansat alarma si a fost prins de agentii de paza.

Totodata, in urma extinderii cercetarilor, politistii au stabilit ca baimareanul este banuit de furtul unui telefon mobil, dintr-un local public situat pe strada Scolii din municipiu. Telefonul, gasit asupra lui, a fost recuperat si predat partii vatamate.

In baza probatoriului administrat in cauza, baimareanul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia.

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

36 de cazuri de violenta domestica in Maramures, intr-o singura luna
Citeste
O tanara a fost lovita pe o trecere pentru pietoni de pe vasile alecsandri
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.