Baimarean prins cu droguri de mare risc asupra sa, din greseala

ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE  "Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 17/DL/23.03.2019, pronuntata in dosarul nr. 536/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 23 martie 2019 si pana la data de 21 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului T.G., in varsta de 24 de ani, domiciliat in Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de droguri de mare risc, prevazute de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000.

Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca, in data de 22 martie 2019, lucratorii de politie judiciara care s-au deplasat la locuinta acestuia in scopul inmanarii unei citatii, l-au surprins pe casa scarii detinand asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanta care contine MDMA .

Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac", se arata in comunicatul transmis de Tribunaslul Maramures.

Democratie romaneasca, unde esti?
Citeste
Un barbat a fost socat sa gaseasca o "rozatoare moarta" in cutia sa de Coca-Cola, imediat dupa ce a terminat bautura. Ce compensatie a primit din partea companiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.