Baimarean prins cu droguri de mare risc asupra sa, din greseala

Adaugat in categoria 112
Actualizat

ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE  "Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 17/DL/23.03.2019, pronuntata in dosarul nr. 536/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 23 martie 2019 si pana la data de 21 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului T.G., in varsta de 24 de ani, domiciliat in Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de droguri de mare risc, prevazute de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000.

Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca, in data de 22 martie 2019, lucratorii de politie judiciara care s-au deplasat la locuinta acestuia in scopul inmanarii unei citatii, l-au surprins pe casa scarii detinand asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanta care contine MDMA .

Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac", se arata in comunicatul transmis de Tribunaslul Maramures.

Democratie romaneasca, unde esti?
Citeste
Un barbat a fost socat sa gaseasca o "rozatoare moarta" in cutia sa de Coca-Cola, imediat dupa ce a terminat bautura. Ce compensatie a primit din partea companiei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.