Baimarean de 19 ani, urmarire cu politistii la 110 km/h in Baia Mare pe interzis, cu permisul suspendat. Si-a inscenat si furtul masinii

SE POATE MAI MULT DE ATAT? Miercuri, 5 februarie, ora 19.30, politistii Biroului Rutier Baia Mare au surprins cu aparatura video-radar , un autovehicul care circula pe bulevardul Bucuresti in directia bulevardului Unirii din Baia Mare cu o viteza de 110 km/h.
Politistii rutieri au efectuat semnalele regulamentare de oprire a autoturismului, dar conducatorul auto nu a oprit si a virat brusc, pe strada Nicolae Iorga, fara a respecta semnificatia indicatorului "accesul interzis".

Autoturismul a fost identificat in jurul orei 19:35, intr-o parcare, situata pe strada Nicolae Iorga, avand portierele asigurate cu sistemul de inchidere centralizata. In acelasi timp la numarul de urgenta 112, a fost primit un apel cum ca masina respectiva a fost furata.

La ora 20.30, la sediul Politiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat un tanar in varsta de 19 ani, care a recunoscut ca el a condus autoturismul, nu a oprit la semnalele politistilor si a fugit din locul unde a parcat autoturismul si ca a reclamat furtul pentru a fi absolvit de vina.

In urma verificarilor in baza de date, s-a constatat ca tanarul figureaza cu permisul de conducere suspendat. Politistii l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza s-au intocmit acte de cercetare sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere pe drumurile publice. Totodata, tanarul a fost sanctionat si pentru alertarea falsa prin numarul de urgenta 112.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

PSD Maramures nu mai e lider, dar a ramas cu acelasi lider care a dus filiala pe locul doi in judet
Citeste
Cristian Tudor Popescu, text dur la adresa lui Moise Guran: "Regret doar orice vorba schimbata vreodata cu acest ins". De unde a pornit?
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.