Baimarean, condamnat pentru infractiuni rutiere, depus dupa gratii de politisti

Ieri, 06 februarie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Baia Mare.

Politistii au depistat si incarcerat un baimarean de 44 de ani, condamnat la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.
Barbatul a fost depus in penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Pe drumurile publice pentru siguranta participantilor la traficul rutier

Ieri, 06 februarie, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare si cei din Sighetu Marmatiei, au desfasurat actiuni in trafic pentru a depista, sanctiona si preveni conducatorii auto care nu respecta si nu adapteaza viteza legala pe sectorul de drum pe care circula.
In urma actiunii politistii din Baia Mare au aplicat 24 de sanctiuni, in valoare de peste 15.500 lei, iar ca masura complementara, au retinut cinci permise de conducere si un certificat de inmatriculare.
Totodata, politistii din Sighetu Marmatiei au sanctionat soferii care au incalcat normele rutiere cu amenzi in valoare de 8.700 lei si au retinut doua permise de conducere.
Cresterea sigurantei rutiere reprezinta o prioritate pentru politistii maramureseni, astfel ca recomanda cetatenilor ca atunci cand se afla la volan, sa tina seama de conditiile de drum si trafic, sa adopte o maniera prudenta de conducere si sa adapteze permanent viteza de rulare.
In cazul producerii unor fenomene meteorologice care vor afecta siguranta circulatiei rutiere, ii sfatuim atat pe conducatorii auto, cat si pe pietoni sa fie atenti la trafic si sa respecte regulile de circulatie.

Surprins la furat de catre un jandarm aflat in timpul liber
Citeste
Surprins la furat de un jandarm aflat in timpul liber
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.