Baimarean arestat preventiv pentru trafic de droguri

Tribunalul anunta arestarea preventiva a tanarului de 24 de ani din Baia Mare pentru trafic de droguri de mare risc.

"Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 17/DL/23.03.2019, pronuntata in dosarul nr. 536/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 23 martie 2019 si pana la data de 21 aprilie 2019, inclusiv, a inculpatului T.G., in varsta de 24 de ani, domiciliat in Mun. Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de droguri de mare risc, prevazute de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000.
Pentru a dispune arestarea preventiva a inculpatului, instanta a retinut ca, in data de 22 martie 2019, lucratorii de politie judiciara care s-au deplasat la locuinta acestuia in scopul inmanarii unei citatii, l-au surprins pe casa scarii detinand asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanta care contine MDMA .
Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac", se arata in comunicatul transmis de Tribunaslul Maramures.

Peste 300 de copii au urat "la multi ani" prin desene politistilor maramureseni
Citeste
Barbatul care si-a ucis fosta iubita sub ochii copiilor a fost arestat preventiv
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.