Baie de sange la un hotel din oras, la petrecerea de Revelion. Au intervenit 10 echipaje de politie si 4 ambulante

ALERTA IN BAIA MARE Un scandal absolut monstruos a avut loc azi-noapte intr-un hotel de patru stele din Baia Mare, chiar in timpul petrecerii de Revelion.

Dupa ce ar fi consumat alcool in cantitati mari, mai multi tineri prezenti la petrecere au inceput o bataie generala. S-au impartit pumni si picioare cu nemiluita iar sticlele de alcool au zburat prin local. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite cu sticle de bere in cap. Mai mult, o persoana a ajuns la spital cu o sticla de bere pur si simplu indesata in gat.

Imediat 10 echipaje ale Politiei Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures si un echipaj SMURD au sosit la fata locului. Politistii au reusit sa aplaneze conflictul care s-a desfasurat atat in interiorul locului de desfasurare a Revelionului, cat si in parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns sa se bata si in curtea unei reprezentante auto din zona. Echipajele medicale au preluat mai multe persoane ranite pe care le-au transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

ACTUALIZARE:

"Politistii au intervenit in aceasta dimineata la o unitate hoteliera din Baia Mare, dupa ce au fost sesizati cu privire la producerea unui scandal. Trei barbati, care prezentau leziuni in urma unei altercatii, au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale" a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

"Doua persoane ranite prezinta traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate si transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD si doua echipaje SAJ", au transmis reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures.

Se pare ca intreaga actiune a avut loc in incinta hotelului Magus, respectiv in parcarea hotelului.

Sursa: VasileDale.ro

Incendiu din cauza unei centrale termice la viseu de sus, la moisei a luat foc o casa
Citeste
Vezi care este starea drumurilor si a vremii in judetul Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.