Baie de sange intr-o bataie generala la un hotel de 4 stele din baia mare

Incepem anul 2020 in forta! Din pacate nu cu vesti bune, ci cu informatii socante petrecute in urma cu o ora in Baia Mare la petrecerea de Revelion.

Cititorii nostri ne-au relatat ca scandalul a izbucnit intre mai multi tineri aproape de finalul petrecerii de Revelion. Consumul exagerat de alcool si-a spus din nou cuvant. Sticlele de bere si de vin, paharele si alte bunuri au inceput sa zboare care-ncotro. Mai mult, s-au impartit pumni si picioare la greu.

Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere in cap, iar uneia dintre ele pur si simplu i-ar fi fost indesata o sticla in gat.

Imediat 10 echipaje ale Politiei Municipiului Baia Mare, trei echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures si un echipaj SMURD au sosit la fata locului. Politistii au reusit sa aplaneze conflictul care s-a desfasurat atat in interiorul locului de desfasurare a Revelionului, cat si in parcarea hotelului de 4 stele. Ba chiar au ajuns sa se bata si in curtea unei reprezentante auto din zona.

Echipajele medicale au preluat mai multe persoane ranite pe care le-au transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Echipele de la Biroul Criminalistic al Politiei Baia Mare au demarat o ancheta la fata locului.

vom reveni cu detalii oficiale si imagini video

Reprezentati ai Ligii Studentilor "Pintea Viteazul" la Adunarea Generala Extraordinara a ANOSR de la Timisoara
Citeste
Incendiu din cauza unei centrale termice la viseu de sus, la moisei a luat foc o casa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.