Baia Mare va avea un Centru Municipal pentru Dezvoltare si Investitii

Din dorinta de a eficientiza activitatea mai multor directii si servicii din subordinea Primariei Baia Mare, dar si pentru a realiza un nucleu compact din perspectiva administrativa si functionala, primarul Catalin Chereches a anuntat infiintarea Centrului Municipal pentru Dezvoltare si Investitii.

Centrul va avea sediul in cladirea reabilitata a fostului club Phoenix, situat in zona strazii Tineretului, in centrul istoric. Aici isi vor desfasura activitatea specialistii si angajatii Directiei de Investitii, Directiei de Utilitati Publice, Directia de Achizitii si alte structuri care se ocupa de proiecte si programe de investitii si dezvoltare a municipiului Baia Mare.

"Miercuri, saptamana viitoare, va vom invita la infiintarea Centrului Municipal pentru Dezvoltare si Investitie a municipiului Baia Mare in fostul club Phoenix, unde isi vor desfasura activitatea colegii nostri din Directia de Investitii, Directia Utilitati Publice, o parte dintre cei care se ocupa de proiecte si programe, respectiv Directia de Achizitii, asta pentru a face un nucleu compact din perspectiva administrativa si functionala", a anuntat primarul Catalin Chereches in cadrul sedintei extraordinare a Consiliului Local de joi, 11 iulie 2017.

In urma lucrarilor de reabilitare si modernizare, initiate de catre primarul Catalin Chereches, aceasta cladire reprezentativa pentru Baia Mare, sediul in care a functionat mai bine de 40 de ani clubul Phoenix, a devenit o constructie moderna, in care au fost amenajate birouri si sali multifunctionale.

Fostul club Phoenix inainte de reabilitare

Fostul club Phoenix dupa reabilitare

 

ActualMM

Fostul antrenor al echipei Nancy/ Franta va antrena CS Minaur Baia Mare
Citeste
Un fost campion mondial cu Franta preia echipa masculina a CS Minaur
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.