Baia Mare, municipiul cu cele mai mici taxe si impozite din Romania.

CHERECHES, PROMISIUNI RESPECTATE  Vesti bune pentru baimareni, dupa sedinta de la finalul saptamanii trecute a Consiliului Local Baia Mare. De la 1 ianuarie 2020 locuitorii municipiului Baia Mare vor plati cele mai mici impozite si taxe din Romania. Asta dupa ce, la initiativa primarului Catalin Chereches, Consiliul Local a aprobat cu unanimitate de voturi in sedinta ordinara din 19 Decembrie, cuantumul valorilor care vor fi aplicate personelor fizice si juridice in 2020.

Acestea au fost stabilite dupa o atenta analiza a necesarului de finantare a cheltuililor care cad in sarcina Consiliului Local si a Municipiului Baia Mare. S-a tinut cont si de nevoia de fundamentare a unui buget care sa corespunda nevoilor comunitatii atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

"Am facut o analiza raportata la toate municipiile resedinta de judet din Romania , iar in baza hotararii pe care o adoptam, sa declaram municipiul Baia Mare incepand de la 1 ianuarie 2020 de cand intra in vigoare aceste i taxe si impozite, coroborat cu scaderea tarifelor pentru salubrizare si transportul in comun, municipiul resedinta de judet cu cele mai mici taxe si impozite din Romania. Cred ca lucrul acesta este important atata vreme cat ne raportam la cetateni, la calitatea vietii si intelegem ca nu intotdeauna presiunea asupra buzunarului cetateanului inseamna si evolutie. Dorim ca in acest fel sa incurajam baimarenii inclusiv in raport cu ceea ce inseamna civism si implicarea in comunitate, respective in tot ccea ce duce la dezvoltare autentica" a spus primarul Municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

ActualMM

Barbatii din Seini care au legat doi batrani de scaune si i-au talharit, au fost arestati preventiv
Citeste
27 decembrie si 3 ianuarie libere pentru angajatii din sistemul bugetar. Zilele vor fi recuperate ulterior
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.