BAIA MARE: Dosar penal pe numele unui barbat care a produs un accident rutier dupa ce s-a urcat beat la volan

Azi-noapte, la ora 3.20, politistii din Baia Mare au intervenit la un accident produs pe bulevardul Traian in intersectia cu bulevardul Republicii.
Politistii ajunsi la fata locului au identificat un autoturism care prezenta avarii si pe conducatorul acestuia, un barbat de 30 de ani din Baia Mare.
Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta ,,Dr. Constantin Opris" Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

*****

Tanar condamnat la pedeapsa cu inchisoarea

Ieri, politistii au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de catre Judecatoria Sighetu Marmatiei, privind un tanar de 26 de ani din Remeti.
Acesta este condamnat la pedeapsa inchisorii de 5 ani si 8 luni sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si uz de fals.

Articolul BAIA MARE: Dosar penal pe numele unui barbat care a produs un accident rutier dupa ce s-a urcat beat la volan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Exemplu pozitiv: O maramureseanca a donat de patru ori plasma convalescenta la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare (FOTO)
Citeste
Accident rutier in Baia Mare, in miez de noapte, produs de un barbat baut
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.