Autoutilitara incarcata cu aproape 6

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au oprit in trafic o autoutilitara, in care au fost descoperite, intr-un spatiu special amenajat, 5.640 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de 63.800 lei.

In data 18 ianuarie a.c., la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, judetul Maramures, s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Astfel, in jurul orei 09.30, a fost oprit in trafic pentru control, pe D.J. 186, pe raza localitatii Salistea de Sus, jud. Maramures, o autoutilitara marca Mercedes, condusa de Ovidiu D., in varsta de 20 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit, in remorca masinii un spatiu special amenajat in care au fost observate mai multe pachete cu tigari.

Avand in vedere cele constatate, barbatul si autovehiculul in cauza au fost condusi la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.
In spatiul special amenajat au fost descoperite 5.460 pachete cu tigari, diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 63.800 lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii.

Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autovehiculul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

Doua drumuri inchise si doi munti cu pericol de avalanse
Citeste
Venus Williams 6-2, 6-3, Australian Open. Calificare en-fanfare pentru liderul WTA in optimi!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.