Autoturism urmarit de autoritatile din norvegia, depistat de politistii maramureseni in baia mare

Politistii maramureseni au depistat si indisponibilizat un autoturism care figura urmarit international. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire.

La data de 31 iulie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au depistat un autoturism urmarit de autoritatile judiciare din Norvegia. Autoturismul, urmarit din data de 18 iunie a.c., a fost depistat in posesia unei femei domiciliate in municipiul Baia Mare.

Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca autoturismul, in valoare de aproximativ 50 000 de euro, apartine fiului femeii, baimarean de 36 de ani, care l-a achizitionat de pe teritoriul Norvegiei.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tainuire si continua cercetarile pentru clarificarii situatiei juridice a vehiculului si stabilirea proprietarului de drept.

Pana la finalizarea cercetarilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Teba a solutionat un caz de asa-zis furt petrecut la salsig
Citeste
Doua fete minore au fugit de acasa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.