Autospeciale si cupluri chinologice din cadrul ipj maramures, la parada militara

Adaugat in categoria Eveniment
autospeciale-si-cupluri-chinologice-din-cadrul-ipj-maramures-la-parada-militara.jpg autospeciale-si-cupluri-chinologice-din-cadrul-ipj-maramures-la-parada-militara-1.jpg autospeciale-si-cupluri-chinologice-din-cadrul-ipj-maramures-la-parada-militara-2.jpg autospeciale-si-cupluri-chinologice-din-cadrul-ipj-maramures-la-parada-militara-3.jpg

Politistii maramureseni au participat, ca in fiecare an, la activitatile organizate de autoritatile judetene si locale in municipiul Baia Mare, dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

La parada militara, politistii au prezentat o parte din autospecialele din dotare si cuplurile chinologice din cadrul unitatii.

De asemenea, pentru buna desfasurare a manifestarilor publice, au fost suplimentate efectivele de siguranta publica si a echipajelor de politie rutiera, astfel ca nu au fost inregistrate evenimente nedorite.

aviz-conducatorilor-auto-pe-timp-de-iarna-sunt-necesare-masuri-speciale-de-precautie.jpg
Aviz conducAtorilor auto! pe timp de iarnA sunt necesare mAsuri speciale de precauTie!
Citeste
traficul-rutier-in-zonele-de-deal-si-de-munte-monitorizat-la-nivelul-comitetului-judetean-pentru-situatii-de-urgenta.jpg traficul-rutier-in-zonele-de-deal-si-de-munte-monitorizat-la-nivelul-comitetului-judetean-pentru-situatii-de-urgenta-1.jpg
Traficul rutier in zonele de deal si de munte, monitorizat la nivelul comitetului judetean pentru situatii de urgenta
Citeste