Audi facut praf la borsa


Un accident grav s-a produs in urma cu putin timp pe raza orasului Borsa, in zona numita Valea Ilii.

Din primele informatii se pare ca soferul unui autoturism Audi a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea, a rupt un parapet, apoi un podet, a pus la pamant un stalp si s-a rasturnat pe plafon intr-o gradina.

Oamenii au iesit panicati din case doar ca pana sa ajunga la autoturism pentru a ajuta eventualele victime, in vehicul nu mai era nimeni.

Au anuntat politia la 112 despre acest incident. "Politistii ajunsi la fata locului au gasit un autovehicul avariat, dar nicio persoana la fata locului. In urma investigatiilor efectuate politistii au gasit la spitalul din localitate o femeie care prezenta leziuni ce ar fi putea fi cauzate de un accident rutier. Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ancheta este in desfasurare" ne-a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Mamures.

Conform informatiilor noastre se pare ca femeie ar fi declarat ca ea ar fi condus autoturismul. Urmeaza insa ca ancheta sa stabileasca exact daca ea a fost la volan sau, eventual, o alta persoana.

Comenteaza cu Facebook

UNICEF: Ce ar trebui sa stie parintii despre coronavirus si cum sa isi protejeze copiii
Citeste
Politistii din Coltau au identificat doi tineri banuiti ca furtul a mai multor bunuri dintr-un atelier auto
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.