Au reaparut colectionarii germani de masini de cusut singer

Politistii baimareni au primit semnale ca, de curand, pe strazile municipiului si pe usile de la scarile blocurilor au reaparut afisele colectionarilor de masini de cusut.


Tinand cont de faptul ca, in trecut, astfel de afise, care promit oferirea unor sume fabuloase de bani in cazul instrainarii obiectelor de interes, s-au dovedit a fi adevarate escrocherii, politistii le recomanda cetatenilor sa fie vigilenti pentru a nu cadea in plasa infractorilor. Nu putine au fost cazurile, la nivel national, in care persoane de buna credinta au fost inselate cu sume mari de bani prin metoda "Singer" sau "masina de cusut".

Scenariul folosit de escroci este, de regula, urmatorul: odata ce oamenii suna la numarul afisat, li se spune ca vor intra in posesia sumei fabuloase doar daca achizitioneaza o pereche pentru masina de cusut .

Dupa ce oamenii intra in joc si isi cheltuie banii pe o alta masina de cusut sau pe certificat, nu li se mai raspunde la telefon si nu mai pot contacta colectionarul initial.

Pana la aceasta data nu au fost depuse sesizari la Politia municipiului Baia Mare privind comiterea unei astfel de inselaciuni.

Revine in actualitatea teapa cu masinile vechi de cusut
Citeste
Sechestru pe mai multe bunuri ale reprezentantilor a doua societati comerciale din sighetu marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.