Au lasat omul mort in statia de autobuz pana s-au trezit angajatii serviciului de medicina legala maramures

Caz infiorator in noaptea de 25/26 decembrie 2019 in Baia Mare. In jurul orei 3.00, la 112 s-a cerut ajutorul autoritatilor dupa ce o persoana ar fi decedata in statia pentru mijloacele de transport in comun de pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare.

Imediat la fata locului s-au deplasat echipajele politiei si ambulantei, care au confirmat ca toate aspectele sesizate se confirma.

S-a stabilit ca barbatul decedat este un localnic in varsta 57 ani din Sacalaseni. Medicii de la ambulanta au constatat decesul.

Din informatiile noastre s-a luat legatura cu angajatii de la Medicina Legala Maramures in jurul orei 4.00 pentru a prelua cadavrul si a-l transporta la Morga Spitalului Judetean Baia Mare. Numai ca soc: acestia au spus ca nu vor putea veni mai devreme de ora 8.00.

E drept, conform surselor noastre nu au venit la ora 8.00, ci cu 30 de minute mai devreme – adica in jurul orei 7.30 pentru a prelua cadavrul. In tot acest timp, cadavrul a fost acoperit cu o patura si a fost pazit de un echipaj al Politiei Municipiului Baia Mare

Multumim cititorilor nostri pentru fotografiile si informatiile furnizate!

Cazul acesta nu este izolat iar zvonurile cum ca angajatii de la Medicina Legala nu lucreaza decat intre orele 8 si 16.00 se inmultesc. Noi am prezentat in urma cu putin timp un caz asemanator petrecut la Borsa, cand oamenii au trebuit sa si transporte ruda decedata cu masina proprie la morga spitalului judetean Baia Mare pentru necropsie.

CITESTE AICI DETALII:

Pana sa se infrateasca, Borsa si Monaco s-au incumetrit, cu sprijinul decisiv al Antoanetei Mihordea
Citeste
Barbat din prislop, accidentat mortal in valcele
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.