Au incercat sa fure motorina dintr-un rezervor, dar au fost opriti de un tanar curajos

ACTIUNE DE NOAPTE  Azi noapte, la ora 02.15, politia a fost sesizata ca un grup de tineri sustrage motorina dintr-un autocamion stationat pe raza municipiului Baia Mare. Sesizarea a fost facuta de catre un baimarean care i-a vazut si care, pana la sosirea politistilor, a reusit sa retina o persoana implicata in activitatea infractionala.

La fata locului politistii l-au identificat pe cel retinut, baimarean de 19 ani, si au stabilit ca acesta a fortat capacul buson al rezervorului si ar fi reusit sa sustraga aproximativ 30 l motorina. In cauza a fost intocmit dosar penal si se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractinii de furt calificat pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Implicarea cetatenilor si luarea unei atitudini proactive sunt foarte importante in prinderea unor infractori si recuperarea prejudiciului. Asa ca nu putem decat sa incurajam astfel de atitudini, atunci cand nu este pusa in pericol viata si integritatea celui care intervine!

 

Informatii furnizate de IPJ Maramures

 

Citeste si:

ATENTIONARE METEO – Cod galben de furtuni in Maramures

Actiune ale politistilor maramureseni pentru depistarea celor care transporta ilegal material lemnos
Citeste
Un tanar bistritean cercetat pentru crima si-a luat viata in celula. Impreuna cu fratele sau au omorat in bataie un batran
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.