Au furat seiful cu bani dintr-un apartament folosindu-se de o "cheie potrivita" de spart butuci

Un cititor ne-a povestit cum apartamentul sau de pe strada George Enescu din Baia Mare a fost pradat. Baimareanul spune ca a fost plecat din oras pentru cateva zile si s-a intors abia luni acasa. Insa, la intrarea in apartament, a avut parte de un soc: ii lipseau bunuri in valoare de 17.000 de lei.

Baimareanul a sunat la Politie pentru a semnala cele intamplate. Un lucru l-a mirat extrem de mult: nu exista nici o urma potrivit careia hotii ar fi fortat usa.

Politistii i-ar fi spus barbatului ca, cel mai probabil, hotii au folosit o unealta speciala pentru a deschide zavorul.

"Am fost plecat din Baia Mare 4 zile, de joi pana luni. Am fost plecati din oras la tara. Cand am ajuns acasa, luni pe la ora 1, am apasat pe clanta usa fiind inchisa, dar deschisa din zavor. Intrand in casa, sotia a observat ca lipsesc parfumurile si bibelourile. Am alertat indata politia care s-a deplasat la fata locului pentru a lua amprente. Hoti au furat un seif cu bani prins in podea. A fost scos afara cu tot cu parchet si dibluri in care era prins. Am depus plangere la politie, nu s-a gasit nici o amprenta, nici un faptas. Apartamentul este la etajul 4. Vecinii spun ca nu au auzit nimic, politia a dus butucii usii la verificare. Mi s-a spus ca s-a intrat cu o "cheie potrivita", asa se numeste obiectul cu care deschid usile", ne-a declarat baimareanul.

Comenteaza cu Facebook

Maramures: Se continua lucrarile de intretinere a cursurilor de apa din judet; Lista completa a zonelor in care s-a intervenit ori se va interveni in lunile urmatoare
Citeste
205 romani au murit infectati cu coronavirus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.