Au furat bunuri de 14

Au fost sesizati, au intervenit de urgenta si in doar doua ore, operativitatea si profesionalismul politistilor din Asuaju de Sus s-au transformat in bucuria recuperarii unor bunuri cu un prejudiciu mare.
Practic infractiunea a fost reclamata marti, 30 aprilie, imediat dupa ce o femeie a observat ca locuinta i-a fost ravasita si ii lipsesc mai multe bunuri. Primele verificari ale politistilor au relevat ca furtul s-ar fi putut comite in perioada 25-30 aprilie, iar valoarea prejudiciului a fost estimata la 14 000 de lei.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului. In doar doua ore de la sesizare, masurile intreprinse si operativitatea cu care s-a actionat au dus la identificare a trei tineri banuiti de comiterea faptei. Acestia au fost depistati de politisti pe raza localitatii Urmenis, unde a fost gasita si o parte importanta din bunurile sustrase. O alta parte a fost recuperata ieri de politisti, de pe raza localitatii Salsig. Toate au fost restituite proprietarei.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

Un gorjean condamnat pentru furt calificat, depus in penitenciar
Citeste
Nu conduceTi sub influenTa alcoolului! barbat beat la volan, depistat in trafic, la barsana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.